Door het corona virus en de corona maatregelen moeten we ons allemaal aanpassen aan de ‘nieuwe samenleving’. Online leren, online seminars, Zoom, digitaal samenwerken en video bellen. Daar kun je tegenwoordig niet meer omheen. Dus ook wij slaan de ‘digitale weg’ in met E-learning trainingen over Fysiek Mentale Weerbaarheid.

E-learning lessen

Dat er veel fysieke lessen uitvallen betekent niet dat er geen les meer hoeft te zijn in Fysiek Mentaal Weerbaar zijn. Dus aan ons de taak om jullie online te trainen om Fysiek Mentaal Weerbaar te worden.

Best een uitdaging kan ik je vertellen. We zijn gelijk aan de slag gegaan. Brainstormen, filmen filmen en nog eens filmen én een online portaal ontwerpen. Er zijn al een aantal lessen klaar en ik kan je ook alvast vertellen dat wij ontzettend trots zijn op het resultaat!

E-learning platform

Er is een speciaal E-learning platform waar alle lessen aangeboden worden. De lessen zijn zowel in pakketten als los verkrijgbaar en ze zijn voor iedereen. Zorgmedewerkers, beveiligers, studenten, horeca medewerkers, jeugdprofessionals en noem maar op. Als jij Fysiek Mentaal Weerbaar(der) wilt worden is het voor jou!

Elke les heeft een huiswerkopdracht en wanneer deze afgerond is met een voldoende ontvang je een deelcertificaat.

Sneak peak van de inhoud

  • Wet en regelgeving omtrent omgaan met agressie
  • Soorten agressie + ombuig strategieën
  • Emotieladder
  • Preventieve maatregelen

Binnenkort online

De eerste lessen komen deze maand al online. Dus heb jij last van opgelegde beperkingen, werk jij liever zoveel mogelijk vanuit huis of wil jij lessen volgen wanneer het jou uitkomt? Houdt ons in de gaten!

Contact

Speciale aanvragen of meer informatie? Neem hier gerust contact met ons op.

Opleiding aanvragen