Daar waar (kick)boksen stopt door regelgeving, gaat QPO Boxing 1665 door!

Wat is het?

QPO-Boxing is een nieuw vechtsport systeem. Het is een melange van verschillende stijlen die één gemeenschappelijke deler hebben; het snel uitschakelen van een tegenstander op een maximaal effectieve manier.

Bij dit nieuwe vechtsportsysteem leert de beoefenaar maximaal gebruik te maken van de lichaamswapens, waarbij het accent ligt op de boks- en overige slag- en stoottechnieken. Hierbij zijn alle raakvlakken van de tegenstander als trefvlak toegestaan. In dit systeem zijn verschillende technieken uit diverse werelddelen opgenomen.

QPO staat voor Qua Patet Orbis en betekent ‘zo wijdt de wereld strekt’, het is tevens de lijfspreuk van het Korps Mariniers. Het getal 1665 bevestigt dit nog eens. In de training heerst ook een mariniers cultuur; waarbij we trainen met Verbondenheid, Kracht en Toewijding voor dit systeem.

Waarom?

De motivatie om dit systeem te trainen zal niet anders zijn dan alle andere vechtsporten en weerbaarheid systemen; het geeft je een veilig gevoel als je weet waartoe je in staat bent.

Door het QPO Boxing systeem te kunnen toepassen, weet je dat je maximaal gebruik kunt maken van je lichaamswapens en weet je welke schade je kunt toebrengen aan een aanvaller.

Daarnaast worden er fysieke drills gedaan. Deze drills kenmerken nog eens een keer het mariniers karakter binnen de trainingen. Je wordt uitgedaagd om het uiterste uit jezelf te halen…en nog iets meer.

Voor wie?

QPO-Boxing is voor iedereen vanaf 18 jaar. De jongste deelnemer is 18 jaar en de oudste tot nu toe is 76 jaar. Praktijkervaringen is het uitgangspunt voor de trainingen. De trainingen zijn leuk, inspirerend en haalbaar voor veel doelgroepen, dus niet alleen voor (oud) mariniers.

Iets voor jou?

Klik hier voor een training aanvragen of klik hier voor contact.

Opleiding aanvragen