Mijn naam is Eric de Krijger en ik ben fysiek mentale weerbaarheidsdocent. 

Evenals eigenaar Paul, ben ook ik mijn werkzame leven gestart bij het Korps Mariniers en heb ik na 6 leerzame jaren de overstap gemaakt naar Justitie.

Mijn loopbaan binnen Justitie ben ik gestart als medewerker geïntegreerde beveiliging. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het herkennen van en handelen bij dreigende situaties en agressie. Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld tot commandant van een bijzonder calamiteiten team (ook wel bekend als IBT) welke optreedt om hoog-risicosituaties snel en veilig onder controle te krijgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel gesprekstechnieken als fysiek ingrijpen.

Tegenwoordig werk ik als sociotherapeut op een intensive care unit voor complexe tbs-gestelden met een EVBG status (Extreem vlucht- en beheers gevaarlijk). Naast deze functie ben ik aangesteld als weerbaarheidstrainer en zodoende in contact gekomen met de Academie van Arkel waar ik de docentenopleiding heb mogen volgen.

Door deze opleiding ben ik in staat mijn opgebouwde praktijkervaring en kennis in te kunnen zetten in mijn trainingen. Ik ben dan ook erg enthousiast deel uit te mogen maken van dit team en de praktijkgerichte AvA methodiek aan te kunnen bieden!

*AvA-docent 1e klas

Agressie training

Opleiding aanvragen